Medlemsavgift 2019

04 FEB 2019 08:44
Om du finns med i VIFs medlemsregister så har du nu fått ett mail med betalinformation.
  • Skapad: 04 FEB 2019 08:44

Den 14/1 skickade vi för första gången ut mail till alla i vårt medlemsegister med information om betalning av medlemsavgiften för 2019.

Saknar du detta mail kan det bero på att vi saknar din mailadress eller helt saknar dig som medlem i vårt register. Maila isåfall oss, så ska vi fixa detta. This is a mailto link

Är du helt ny i Vemdalens IF så ansöker du lätt om medlemskap på vår hemsida, längst upp till höger, hittar du medlemsansökan.

Nedan ser du mailet som gick ut till alla medlemmar med angiven mailadress:

Hej,

Du är medlem i Vemdalens Idrottsförening som använder avgiftshantering via IdrottOnline.

Du har en eller flera avgifter med förfallodatum 2019-01-31 att betala.

Dessa avgifter behöver du betala:

Medlemsavgift Vemdalens IF 100 kr

Medlemsavgiften för 2019 betalas in på BG: 128-0239
100kr för enskild.
150kr för familj. (i familjeavgiften ingår barn under 18år)
Glöm inte att fylla i namn och fullständigt personnummer på dem som inbetalningen gäller!

Har du fått flera mail innebär det att din mailadress finns registrerad på flera ställen och är bara att bortse från.

Önskar du bli bortplockad ur Vemdalens IFs medlemsregister,vänligen maila This is a mailto link

Om du spelar fotboll och Hede Ik är din moderförening, bortse från detta mail då du ska betala din medlemsavgift dit.

Har du redan betalt din medlemsavgift kan du bortse från detta mail.

Utöver den obligatoriska medlemsavgiften tillkommer för aktiva utövare en träningsavgift som skickas ut från respektive sektion.

Mvh Vemdalens IF

Skribent: Lisa Sjelin