vemvalla2

Klubbpolicy

Fotbollen!

Att spela fotboll innebär att du är med i världens största idrott. Fotboll spelas över hela världen och själva bollen är kanske världens populäraste leksak. Samma regler gäller oavsett om du spelar i Barcelona, Thailand, Moskva eller Vemdalen.

• Fotboll är inte bara prestationer, poäng och snygga mål eller segrar.
  • Fotboll är framförallt glädje, sammanhållning i både med och motgång samt kamratskap och hänsynstagande till andra.
  • Fotbollen har inga gränser och raderar ut olikheter mellan människor som få andra aktiviteter.
  • Alla har en plats i fotbollens gemenskap.

Innom Vemdalens IF är det allra viktigast att framhålla glädjen och att vara en schysst spelare och lagkompis. Vi bygger vårt arbete och förhållningssätt på den grunden.

Välkommen till Vemdalens IF, klubben där alla platsar!

Hör av dig!

Har du frågor om klubben eller vi engagera dig? Kanske vill du sponsra klubben?

Hör av dig vettja!